Skip to main content

RCTM | Vi hjälper dig med golvbeläggning,golvvård och golvmålning

Kostnadsfritt hembesök
Förläng livslängden
Perfekt finish varje gång – riskfri garanti!
Be om offert010-207 87 81

Våra tjänster inom Golv

Golvbeläggning

Ge ditt golv nytt liv med vår expertis inom golvbeläggning. Från slitna ytor till hållbara och estetiskt tilltalande golv - vi gör skillnaden.

Golvvård

Upptäck förvandlingen med vår golvvård. Från golvslipning och golvmålning till golvrivning och epoximålning – vi hjälper dig att skapa hållbara och vackra golv som håller länge.

Golvmålning

Upptäck magin med vår golvmålning och skapa en inbjudande atmosfär i ditt hem.

Upplev skillnaden med ett nytt golv

I varje penseldrag ligger en passion för färg och form. Hos RC-måleri ser vi potentialen i varje yta och förvandlar slitna miljöer till nyskapade mästerverk.

Varför välja RC Golv?

  • Erfarenhet & Kvalitet: Med år av erfarenhet i branschen levererar vi alltid högsta kvalitet.
  • Helhetslösningar: Från förberedelse till slutlig penseldrag – vi tar hand om allt.
  • Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina tidsramar och behov.
Nymålat golv av RC måleri Ej nymålat

Dra strecket för att se skillnaden

Vilka tjänster erbjuder RC golv?

Golvläggning/Golvbeläggning

Vi på RC Golv är specialister på golvläggning och golvbeläggning för alla typer av ytor och material. Oavsett om du vill lägga ett nytt golv i ditt hem eller på din arbetsplats, erbjuder vi en rad olika alternativ som passar alla behov och stilar. Våra professionella tjänster garanterar ett resultat som är både estetiskt tilltalande och hållbart.

 

Parkett

Parkettgolv är ett populärt val för många hem tack vare sin elegans och hållbarhet. Vi erbjuder högkvalitativ parkettläggning i olika mönster och träslag, anpassat efter dina önskemål. Vårt team ser till att ditt parkettgolv installeras med precision, vilket säkerställer en lång livslängd och ett vackert resultat.

 

Trägolv

Trägolv ger en varm och naturlig känsla till vilket rum som helst. Vi erbjuder professionell läggning av trägolv, där vi använder oss av högkvalitativa material och noggrann installationsteknik för att ge ditt golv den perfekta finishen. Oavsett om du föredrar ek, furu eller något annat träslag, har vi lösningen för dig.

 

Betonggolv

Betonggolv är känt för sin styrka och hållbarhet, vilket gör det till ett utmärkt val för både industriella och bostadsområden. Hos RC Golv specialiserar vi oss på att förbättra och skydda befintliga betonggolv. Vi erbjuder en rad olika ytbehandlingar som förhöjer golvets estetiska värde samtidigt som det bibehåller sin robusthet.

Våra tjänster inkluderar polering av betonggolv för att ge en jämn och glansig yta, samt applicering av skyddande beläggningar som gör golvet mer motståndskraftigt mot slitage, kemikalier och smuts. Oavsett om ditt betonggolv behöver en uppfräschning eller ett skyddande lager, kan vi på RC Golv hjälpa dig att förlänga golvets livslängd och förbättra dess utseende.

 

Epoxigolv

Epoxigolv är en populär lösning för ytor som kräver extra slitstyrka och motståndskraft mot kemikalier. Vi erbjuder professionell installation av epoxigolv i olika färger och utföranden, vilket ger en slät, fogfri yta som är lätt att underhålla och tålig mot slitage.

 

Fogfria golv

Fogfria golv är idealiska för miljöer där hygien och enkel rengöring är av största vikt, såsom sjukhus, laboratorier och industrier. Vi installerar högkvalitativa fogfria golv som ger en jämn och sömlös yta, fri från sprickor och fogar där smuts kan samlas.

 

Golvvård

För att dina golv ska hålla sig vackra och funktionella under lång tid, erbjuder vi på RC Golv professionell golvvård. Våra tjänster inkluderar allt från slipning till målning, och vi arbetar med alla typer av golv för att säkerställa att de bibehåller sin kvalitet och estetik över tid.

 

Golvslipning

Golvslipning är en viktig del av golvvården, särskilt för trägolv och parkett. Vi använder modern utrustning för att slipa bort slitage och repor, vilket ger ditt golv en ny och fräsch yta. Efter slipningen kan vi också erbjuda ytbehandling för att förlänga golvets livslängd.

 

Golvmålning

Golvmålning är ett effektivt sätt att ge ditt golv ett nytt utseende och samtidigt skydda det mot slitage. Vi erbjuder målningstjänster för både betong- och trägolv, med olika färgalternativ som kan anpassas efter din stil och behov. Vårt team säkerställer en jämn och hållbar yta som håller över tid.

 

Epoximålning

Epoximålning är en utmärkt lösning för ytor som behöver extra slitstyrka och motståndskraft mot kemikalier och slitage. Vi applicerar 2-komponents epoxifärg som ger en slitstark och hållbar yta, perfekt för garage, lagerlokaler och andra industrimiljöer. Dessutom erbjuder vi transparent epoximålning för dammbindning, vilket ger en ren och lättstädad yta.

 

Avslutning

På RC Golv är vi dedikerade till att ge dig högkvalitativa golvläggnings- och golvvårdstjänster som förbättrar både utseendet och livslängden på dina golv. Oavsett om du behöver lägga ett nytt golv, restaurera ett befintligt eller bara ge det en ny finish, har vi lösningen för dig. Kontakta oss idag för att diskutera dina golvbehov och boka en kostnadsfri konsultation!

Utforska våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive måleri, takvård, fasadtvätt och mer. Oavsett om du behöver renovera, reparera eller förbättra ditt hem, har vi expertisen och erfarenheten att hjälpa dig.

Se mer

Kontakta oss

För mer information om våra tjänster, eller för att diskutera ditt nästa projekt, vänligen kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina hemförbättringsdrömmar.

Kontakta oss

Vad tycker våra kunder?

Frågor och svar om Golvarbeten

Vad är skillnaden mellan parkett och trägolv?

Svar: Parkett består av flera lager trä som är sammanpressade och oftast har ett mönstrat ytskikt, medan trägolv är massivt trä rakt igenom. Parkett är ofta mer prisvärd och kan vara mer hållbar i vissa situationer, medan trägolv erbjuder en naturlig känsla och kan slipas flera gånger.

Hur underhåller jag bäst mitt betonggolv?

Svar: Betonggolv är slitstarka och relativt underhållsfria. För att hålla ditt betonggolv i bästa skick rekommenderas regelbunden sopning och moppning med ett pH-neutralt rengöringsmedel. Vid behov kan en skyddande sealer appliceras för att förhindra fläckar och slitage.

Vilka fördelar har epoxigolv?

Svar: Epoxigolv är mycket slitstarka, resistenta mot kemikalier, och lätta att rengöra. De ger också en fogfri yta, vilket minskar risken för att smuts och bakterier samlas. Epoxigolv är idealiska för industriella miljöer, garage, och andra utrymmen där golvet utsätts för hög belastning.

Hur ofta bör jag slipa mitt trägolv?

Svar: Hur ofta du behöver slipa ditt trägolv beror på användningen och golvets skick. Generellt sett bör trägolv slipas var 10:e till 15:e år för att ta bort repor och skador. Vid hög trafik kan slipning behövas oftare.

Är fogfria golv lämpliga för garage?

Svar: Ja, fogfria golv är utmärkta för garage. Dessa golv erbjuder en sömlös och slät yta som är mycket slitstark och tålig mot de påfrestningar som ett garagegolv utsätts för, såsom tunga fordon, oljespill, kemikalier och mekaniskt slitage. Eftersom fogfria golv är lättstädade och resistenta mot både smuts och fukt, är de också mycket hygieniska och underhållsvänliga.