Skip to main content

RCTM | Din totalpartner inom Golvläggning i Karlstad & Omnejd

Kostnadsfritt hembesök
Förläng livslängden
Perfekt finish varje gång – riskfri garanti!
Be om offert010-207 87 81

Våra tjänster inom golvbeläggning

Golvläggning av Parkettgolv

Förvandla ditt hem med ett vackert och hållbart parkettgolv. Våra experter ser till att varje detalj blir perfekt, från installation till ytbehandling, för ett resultat som håller i generationer.

Golvläggning av Trägolv

Förvandla ditt hem med ett vackert och hållbart trägolv. Våra experter ser till att varje detalj blir perfekt, från installation till ytbehandling, för ett resultat som håller i generationer.

Betonggolv

Vi utför ytskyddsbehandlingar för betonggolv.

Beläggning av Epoxigolv

Ytskydd Epoxigolv

Beläggning av Fogria Golv

Ytskydd fogfria golv
Expertis och erfarenhet

Med över 20 års samlad erfarenhet inom golvbeläggning och entreprenadarbeten, har RC Golv den kunskap och expertis som behövs för att erbjuda dig den bästa servicen. Vårt team av professionella golvläggare har genom åren förfinat sina färdigheter och tekniker, vilket garanterar högkvalitativa lösningar för alla dina golvbehov.

Kundbesparing

Att investera i regelbundet underhåll och rätt behandling av dina golv kan spara dig stora kostnader på lång sikt. Med RC Golv får du en pålitlig partner som hjälper dig att förebygga skador och onödigt slitage, vilket minimerar behovet av kostsamma reparationer. Dessutom strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och bästa möjliga värde för dina pengar.

Fokus på din verksamhet

Vi förstår att du har annat att tänka på än dina golv. Därför tar RC Golv hand om allt som har med golvbeläggning och golvvård att göra, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Oavsett om det gäller rutinmässig underhåll, reparationer eller större projekt, hanterar vi allt med professionalism och effektivitet, vilket ger dig tid och ro att ägna dig åt din verksamhet.

Vad tycker våra kunder?

Frågor och svar inom golv

Vilka golvbeläggningstjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder ett brett utbud av golvbeläggningstjänster, inklusive läggning av parkett, trägolv, epoxigolv och fogfria golv. Vi behandlar även befintliga betonggolv med ytskydd för att förbättra deras hållbarhet och utseende. Vårt team av erfarna golvläggare säkerställer att varje projekt utförs med högsta noggrannhet och kvalitet.

Kan ni utföra golvslipning?

Ja, vi erbjuder professionell golvslipning för trägolv och parkett. Vår golvslipningstjänst tar bort slitage och repor, vilket ger ditt golv en ny och fräsch yta. Vi kan också applicera ytbehandlingar för att förlänga golvets livslängd och skydda det mot framtida skador.

Vilka fördelar har fogfria golv?

Fogfria golv erbjuder en slät och sömlös yta som är lätt att rengöra och underhålla. De är mycket hållbara och hygieniska, vilket gör dem idealiska för miljöer som garage, kök, badrum och industrilokaler där enkel rengöring är viktig. Fogfria golv är också anpassningsbara i färg och design för att passa dina specifika behov.

Täcker RC Golv tjänster alla orter i Värmland?

RC Golv är din pålitliga partner för golvbeläggning över hela Värmland. Vi täcker ett omfattande område som inkluderar Arvika, Åmotfors, Årjäng, Alster, Björneborg, Charlottenberg, Deje, Eda, Edane, Edsvalla, Ekshärad, Fagerås, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hammarö, Jössefors, Karlstad, Kil, Koppom, Kristinehamn, Lesjöfors, Molkom, Munkfors, Nykroppa, Råda, Rottneros, Segmon, Säffle, Skattskär, Skoghall, Skåre, Slottsbron, Storfors, Sunne, Svanskog, Töcksfors, Uddeholm, Vålberg, och Värmlandsbro. Dessutom, är våra tjänster tillgängliga i Örebros län och västra Götalands län, där vi stolt serverar både städer och landsbygd.