Skip to main content

RCTM | Din Totalpartner för golvläggning av parkettgolv

Kostnadsfritt hembesök
Förläng livslängden
Perfekt finish varje gång – riskfri garanti!
Be om offert010-207 87 81

Om golvbeläggning av Parkettgolv

Parkettgolv är ett av de mest populära valen när det kommer till golvbeläggning i både hem och kommersiella miljöer. Detta beror på dess tidlösa elegans, hållbarhet och förmåga att anpassas till olika inredningsstilar. Parkett består av flera lager trä som sammanpressats, vilket gör det mer stabilt och mindre benäget att reagera på fukt och temperaturförändringar jämfört med massivt trä. Denna struktur gör parkett till ett utmärkt val för svenska hem, där klimatförhållandena kan variera kraftigt under året.

Ett av de största fördelarna med parkettgolv är dess mångsidighet. Det finns ett stort utbud av mönster, träslag och ytbehandlingar att välja mellan, vilket gör det möjligt att skräddarsy golvet efter dina specifika behov och önskemål. Traditionella mönster som fiskbensparkett och holländskt förband ger en klassisk och sofistikerad känsla, medan moderna varianter med breda plankor och minimalistiska mönster passar perfekt i samtida inredningar.

På RC Golv erbjuder vi professionell installation av parkettgolv, och vårt team av erfarna golvläggare ser till att varje steg i processen utförs med högsta precision. Vi börjar med att noggrant förbereda undergolvet, vilket är avgörande för att säkerställa att parketten läggs på en jämn och stabil yta. Därefter lägger vi parketten med stor omsorg för att säkerställa att varje planka passar perfekt och att mönstret framträder som det ska.

Efter installationen erbjuder vi även ytbehandlingar för att skydda parkettgolvet och förlänga dess livslängd. Beroende på träslag och önskad finish kan vi applicera olika typer av lack, olja eller vax. Dessa behandlingar skyddar golvet mot slitage, spill och fukt, samtidigt som de framhäver träets naturliga skönhet och ger det en djup och rik färg.

Ett väl underhållet parkettgolv kan hålla i flera generationer, och med rätt vård kan det till och med bli vackrare med åren. Regelbunden rengöring och periodisk omvårdnad, som slipning och ny ytbehandling, säkerställer att ditt parkettgolv behåller sin skönhet och funktion under lång tid.

Att investera i ett parkettgolv från RC Golv innebär att du får en produkt som kombinerar estetik och funktionalitet på bästa sätt. Vårt engagemang för kvalitet och noggrannhet i varje detalj gör att du kan vara säker på att ditt golv kommer att stå sig vackert och slitstarkt i många år framöver.

Utforska våra andra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive måleri, takbyte, fasadtvätt och mer. Oavsett om du behöver renovera, reparera eller förbättra ditt hem, har vi expertisen och erfarenheten att hjälpa dig.

Se mer

Kontakta oss

För mer information om våra tjänster, eller för att diskutera ditt nästa projekt, vänligen kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina hemförbättringsdrömmar.

Kontakta oss

Vad tycker våra kunder?