Skip to main content

RCTM | Din Totalpartner för golvläggning av trägolv

Kostnadsfritt hembesök
Förläng livslängden
Perfekt finish varje gång – riskfri garanti!
Be om offert010-207 87 81

Om golvbeläggning av Trägolv

Trägolv är ett tidlöst och naturligt val som ger varje rum en varm och inbjudande känsla. Det är ett golvmaterial som aldrig går ur stil, och dess unika mönster och ådringar ger varje golv en egen personlighet. Oavsett om du inreder ett modernt hem eller en traditionell miljö, kan trägolv anpassas för att komplettera och lyfta fram din inredning.

Trägolv finns i en mängd olika träslag och ytbehandlingar, vilket ger dig möjlighet att välja det utseende som bäst passar ditt hem och din stil. Från klassiska ekgolv till exotiska träslag som teak eller valnöt, kan vi på RC Golv erbjuda ett brett utbud av alternativ. Vi arbetar med både massivt trä och flerskiktsgolv, vilket innebär att vi kan erbjuda lösningar för alla behov och budgetar.

På RC Golv är vi experter på golvbeläggning av trägolv, och vi ser till att varje installation utförs med noggrannhet och omsorg. Vår process börjar med en grundlig inspektion av underlaget för att säkerställa att det är jämnt och stabilt, vilket är avgörande för att garantera ett hållbart resultat. Därefter lägger vi golvet med precision, och vi ser till att varje planka passar perfekt för att skapa en jämn och harmonisk yta.

För att förlänga livslängden på ditt trägolv erbjuder vi även olika ytbehandlingar, som oljning, lackering eller vaxning. Dessa behandlingar skyddar golvet mot slitage, spill och fukt, samtidigt som de framhäver träets naturliga skönhet. Ett väl underhållet trägolv kan hålla i generationer och blir bara vackrare med åren.

Att välja ett trägolv från RC Golv innebär att du investerar i ett golv som kombinerar estetik och funktionalitet. Med vår expertis och vårt engagemang för kvalitet kan du vara säker på att ditt golv inte bara kommer att se fantastiskt ut, utan också stå emot tidens tand. Låt oss hjälpa dig att skapa ett hem som känns både varmt och inbjudande med ett trägolv som speglar din personliga stil.

Utforska våra andra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive måleri, takbyte, fasadtvätt och mer. Oavsett om du behöver renovera, reparera eller förbättra ditt hem, har vi expertisen och erfarenheten att hjälpa dig.

Se mer

Kontakta oss

För mer information om våra tjänster, eller för att diskutera ditt nästa projekt, vänligen kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina hemförbättringsdrömmar.

Kontakta oss

Vad tycker våra kunder?